De Rebellen van Crucell en de woede van J&J - Mark Blaisse
876
post-template-default,single,single-post,postid-876,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

De Rebellen van Crucell en de woede van J&J

Dank aan allen die maandag bij de presentatie waren van “De Rebellen van Crucell” (Prometheus). Dankzij jullie loopt het boek nu al als een trein. Radio 1 en BNR Nieuws Radio besteedden aandacht aan het boek in relatief lange interviews.

Johnson & Johnson is niet blij: er is een brief uitgegaan waarin afstand wordt genomen van het boek, waarin wordt uiteengezet hoe Crucell uit leiden in 2011 uiteindelijk gekocht werd door de Amerikaanse reus. Maar de advocaten van J&J kunnen niets vinden dat niet klopt. Sterker nog: het klopt ‘verdacht’ goed volgens het mega concern. Kennelijk niet gewend aan een journalist die zijn huiswerk doet en er ook zonder informanten achterkomt dat de prijs van 3 miljard dollar misschien toch aan de hoge kant is geweest. Het zou niet sportief zijn als deze of gene onder het boek zou gaan lijden alleen omdat de Amerikanen zich in de kaart gekeken voelen. Come on guys, translate the book and have it published in the US, here are a few lessons for the whole industry and they are funny too.

Geen reactie's

Geef een reactie