Voorwaarden & Privacy Webshop Mark Blaisse

Verzenden en verzendkosten

Bestelt u boeken in de webshop van Pan Area Publishing dan verzenden wij uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen. De verzendkosten bedragen € 4,60. Belt u meer exemplaren tegelijk, dan berekenen wij geen verzendkosten vanaf € 70,00.

Hoe kunt u betalen?

U betaalt uw bestelling veilig via onze betaalprovider Mollie. U kunt betalen via iDeal of door rechstreekse overmaking naar ons bankrekeningnummer. Betaalt u per bank, dan wordt uw bestelling verzonden zodra de betaling staat bijgeschreven.

Retourneren of ruilen

Ruilen is niet mogelijk. U heeft wel het recht binnen 14 werkdagen ná ontvangst van uw bestelling, de bestelling te retourneren ervan uitgaande dat het boek of de boeken ongebruikt en onbeschadigd zijn in de originele verpakking. De kosten voor het retourneren worden niet vergoed. Ná ontvangst van de retour wordt uw order geannuleerd en vindt binnen 14 dagen terugbetaling plaats.

Wilt u uw bestelling annuleren, mail ons op mark@markblaisse.com met de reden van annulering.

Contactinformatie

Pan Area Publishing
Mark Blaisse
Jan van Goyenkade 28-2
1075 HS Amsterdam

 

Email mark@markblaisse.com

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Markblaisse.com kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van markblaisse.com, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of het doen van een aankoop op de website aan markblaisse.com verstrekt. Markblaisse.com kan de
volgende persoonsgegevens verwerken:

 

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

 

Markblaisse.com verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan markblaisse.com uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst voor aankoop.

 

Markblaisse.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN
Markblaisse.com verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Markblaisse.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,
waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Markblaisse.com gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan
derden verstrekt.

I sincerely dislike Facebook!

And Instagram!